onlne desara shop. Powered by Blogger.

22 Sep 2012

Akibat Buat Read More

Pening, resah dan malas. Itulah yang dapat digambarkan sekarang. Mana taknya, semalam rajin sangat cuba tutorial Read more di blog Sararose.com tu, dan berjaya jugak buat read more di setiap entri.

Tapi, ingatkan panas sampai ke petang, rupanya hujan di tengah hari. Ceh, berperibahasa segala lah pulak. Rupanya-rupanya (berapa banyak rupalah) , tutorial tu telah menyebabkan read more turut berlaku dalam setiap pages. Page Tonton TV1, Tonton TV2, Radio Online, Dokumen Rasmi, Owner semuanya ada read more. Labih malang lagi, apabila kita klik pada read more di page tu, langsung tak dapat nak tengok tv atau radio. Angin satu badan lah. Apa lagi, terus Sarah padam lah semua pages, yang tinggal hanya pages Home dan Owner. Sekarang dah rindu balik pada pages lama tu. Nyesal delate.

Dia jadi cam nie.


Persoalannya sekarang, Sarah agak confuse nak betulkankan balik kod html supaya hilang read more ataupun biarkan je masalah nie. Dah bagitau kat owner tutorial tapi sampai sekarang tak ada respon. Kalau ada sapa-sapa kat sini yang sudi bantu memang Sarah perlukan bantuan korang sekarang!
Oh ya, kat blog nie pun dah boleh layan tv da radio. Just Klik pada page atas nie.
P/s : Rasa malas nak blogging bila timbul masalah cam nie.

Update :23 September : 8 Malam
Emm, penat betulkan balik oding html tu.. Akhirnya blog kembali seperti biasa.

3 kritikan sahaja:

  1. Relex sara...Insya'allah pasti ada jln pnyelesaian...tpi cik silent xdpt nk bantu la...bkn pndi sgt pun pasaii blog nie...heheheee

    ReplyDelete
  2. xtau jugak, x pandai sangat ..dah try ctrl+f ke? mana tau kuar kat mana kod kod tu berada ...

    ReplyDelete